Intensiv lek

Såhär actionfyllt kan Castor ligga ibland. Bara ligga och peta lite på leksaken. Underhållande!

Svikaren

Känns som att det är såhär nu för tiden. Man glömmer bort kära pennan och knappar på sin iPhone istället. Jag är ledsen penna! Jag ska börja umgås med dig mera!

Skitdagar

I ren frustration ritar jag bara nåt jäkla skit. Jag kan inte rita serier överhuvudtaget idag. Det händer ingenting när jag ska rita. Det blir antingen fult eller så bara bajs och sånt blä. Förlåt för min omogenhet men sånt här gör mig frustrerad. Varför kopplar hjärnan loss sådär bara ibland?
"Nej nu ska jag göra något annat, hejdå! nu får du klara dig själv människokropp!" -Douchebag brain...

Rosa hår

Sitter och kladdar lite i Photoshop. Idag är det ingen serietecknardag känner jag. Kanske kan göra något mer kladd men jag vet inte jag. Har du förslag eller "requests" så kan jag försöka rita det. Släng in en kommentar bara. :>

Seriehörnan sida 3

Sida 3 utav serien "Seriehörnan". Börjar det spåra ur? Kanske inte än, vi får se!

Uppdaterat självporträtt?

Såhär känner jag mig lite just nu. Är ledig imorgon måndag, det är varmt ute och jag lyssnar på bra musik. Visserligen ritade jag den här för någon vecka sedan, men jag känner såhär fortfarande! Lite konstig sådär.

Seriehörnan

Har redan gjort en sida 2 av seriehörnan! Det här var bara jättekul att hålla på med så!

Ny serie på G!

Ber om ursäkt för min frånvaro, men jag vet inte varför jag inte uppdaterat här på ett tag. Som tröst så får du första sidan av min sere SERIEHÖRNAN som den heter nu. Det här är helt improviserat så jag har ingen aning vart detta leder. Men en sak är säker; Den ska vara i svartvitt! Färglägga är det jobbigaste jag vet med serier >_>.

Kattposer

Finns det något mer att säga? Katter är knasiga helt enkelt!

Idétorka!

Jag hatar hatar hatar dessa dagar!
När man är så otroligt ritsugen och skulle kunna hålla på en hel dag med samma bild, men man har inget att rita! Försöker hitta inspiration på deviantart.com men hittar ingenting som ger mig inspiration.
Har du något bra tips för att få tillbaka inspirationen igen? :/
Det här är det enda jag åstadkommit... Värt att fortsätta? Tänkte mig framtiden, och göra en framtids-neonstadsbakgrund.

Kattsjälvporträtt?

Castor har tagit ett självporträtt. Tänk att tillochmed katter gör såna här bilder.
Det blir ju inte alltid så bra, eller?

RSS 2.0