Serie på G

Har en serie på G. Det går sjukt bra att rita, och jag vet inte varför. Kladdar just nu en massa, men du ska få ett smakprov på en kille i trikåer.
 

Killar!

Killar kan väl vara det svåraste som finns att rita. Så fort jag gjorde snäppet längre hår så blev det helt plötsligt en tjej. Det här var det enda håret som funkade. Men det var sjukt kul att rita, och jag är nog på bra rithumör idag för jag suddade knappt. Det kan vara för att jag lyssnar på Deftones (vilket var längesen), så det triggar lite annat humör. 
Ska nog testa att färglägga den här snart. :>
 
Uppdatering: Haha orkade inte färglägga mer >_>. Det var svårt i "gråskalor". Liksom matta färger.
 
 

"Work in progress"

Håller på att rita litegrann. Gustaf ville att jag skulle göra våra karaktärer i Guild Wars 2. Så jag testade att försöka rita lite. Jag vet inte riktigt om Asura ska vara större eller mindre än sådär, men det är gulligt så han får vara sådär liten. : D
Till vänster är min Sylvari ranger med sin gris :D . Kommer lätt ha gris som husdjur i releasen till spelet.
 

Tant och katt

Ritade med mina halvtorra Promarkers. Måste köpa nya. Har sett att det finns hela set med många olika färger. Fast det är dyrt, men jätteroligt att rita med! Om jag ändå vore rik...


Gråskalor

Testade mina nya promarkers i gråskalor . Det var kul!


Animerar

Har som vanligt hittat något nytt och spännande att hålla på med. Sitter och animerar i Flash. Jag började i Toon Boom studio, men det var så ovant att hålla på med. Flash är jag så van med redan. 
Det blev en superslarvig skissanimation på en man som äter en jordgubbe. Vet inte om jag ska göra en ny (funderar på att testa att animera danser) eller om jag ska fortsätta på gubben med jordgubben och färglägga och göra mer detaljer. :)
 
Den loopar för evigt, så du kan titta på den här gif-animationen tills datorn smälter! (rekommenderas ej!)
 
 
 
Nom nom nom. Jordgubbar! : D

Mus och katt

Hade helt glömt bort att visa mina gosedjur jag virkade för ett tag sedan! Musen är söt men det är ullgarn, så han sticks. Katten gav jag bort till min pojkväns systerdotter Nellie!


Sanningen bakom alla Facebook-förfrågningar?

Jag tror inte någon kommer fatta den här, men det gör faktiskt ingenting... Jag är konstig, och det är okej.
 

POP-CORN!

En liten skojig serie jag kom på när min sambo gjorde popcorn igår (som inte gick att äta för han brände dom haha). Den är säkert inte lika rolig imorgon. Men just nu är den kul tycker jag!
 
 

Lite mer Guild Wars 2-bilder

Hade lite fler Guild Wars 2 bilder på lager. Kommer rita flera snart! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0