Miniserie

En liten serie jag gjorde med min pojkvän som modell. Den blev faktiskt rolig, då jag satt och skrattade högt för mig själv när jag kom på vad jag skulle göra. Den är lite sådär fulsnygg.
Pojkvännen gillade serien också tror jag, han skrattade mycket. 
Jag ska nog göra en fortsättning!
Det är konstigt nog lättare att rita serier när man bara improviserar direkt och kör på och ser vad som händer. Börjar man planera och göra detaljerat så tröttnar man snabbt, iallafall jag. 
 

Asura

Har varit lite frånvarande, men det är för att jag har suttit och virkat som en galning. Jag får sådana ryck ibland.
I några dagar har jag också ritat lite. Min pojkvän ville ha en bakgrundsbild på sin dator med en Asura från Guild Wars 2 (som har release nu på lördag, ja, jag är jätteglad! :D ) . Så jag har som sagt ritat en. Hade mycket problem med hur jag skulle göra den. Är så dålig på att skugga ordentligt, så han blev lite "comic" stil istället, eller snarare min stil. :) 
 

Datorkatt

Det är så roligt att rita halvfula oproportionerliga figurer. Ser ut som något från Kamratposten. Hur får man illustratörjobb där egentligen?

Skulle vilja färglägga bilden, men vet inte om jag vågar. Men eftersom jag har tagit en bild på en ofärglagd redan, så gör det kanske inget..


Pärlor

Ibland är det faktiskt jobbigt att vilja göra något kreativt hela tiden. Idag testade jag att göra pärlplattor med lillebrors pärlor som han fick idag på sin födelsedag, och det var jättekul! Så, saker som jag håller på med nu är: rita, virka, pärla, och allt på samma gång nästan. Jag måste göra något kreativt varje dag, annars blir jag tokig. Hur är det för dig?


Översta bilden är lillebror som gjort Blastoise, och kusinen som gjort pokemonbollen. Jag och syster gjorde super mario, och jag gjorde tulpanen.


Kattbok

Funderar på att göra en barnbok som handlar om en katt. Kanske berättar han saker som är nyttiga, som att röra på sig, äta grönsaker och skratta, eller något. :) Testade att göra en liten bild när katten gör armhävningar. Är ju inte rekommenderat att ha i boken, då barn inte ska styrketräna. Hah :D


RSS 2.0